Workshop építészeknek, belsőépítészeknek – február

Cégünk február 6-án új mérföldkőhöz érkezett, amikor is megtartottuk első worshopunkat az építész és belsőépítész partnereink számára.

RÉGI GONDOLAT VOLT EZ, AMI MOSTANRA ÉRETT MEG.

Elkészült az új bemutatótermünk, ahol elegáns körülmények közt mutathatjuk meg a SILESTONE, DEKTON, SENSA, TECHNISTONE és FONDOVALLE burkolat kollekcióit, valamint a professzionális ATIM vasalatainkat,  melyek újraírják a konyhabútorok funkcionális lehetőségeit.

ATIM vasalatok

A worshopon résztvevő 27  tervező először Pálfi Brigitta előadását hallgatta meg a világ legjobbjaként számon tartott olasz ATIM vasalatokról, melyeket olyan prémium kategóriás konyhabútor gyártók használnak, mint például a BULTHAUP, vagy a POLIFORM.

Az előadás nem csupán egy ismertető volt ezekről a termékekről, hiszen a bemutatóteremben a kiállított konyhaszigetek tucatnyi vasalat fajtát rejtenek, amit most élőben is megnézhettek és kipróbálhattak a meghívottak.

multistone-workshop-februar
FONDOVALLE burkolatok

Prezentációjának második felében az olasz FONDOVALLE burkolatairól beszélt, mégpedig a legújabb trendeknek megfelelően, azoknak a bútordesignban történő felhasználására összpontosítva.

multistone-workshop-februar (2)
multistone-workshop-februar (12)
COSENTINO technikai- és természetes kövek

Ezután GODÁNY ZSUZSA, a COSNTINO képviselője beszélt a spanyol gyár felső kategóriás technikai-, és természetes köveiről melyek burkolatokként, és munkapultokként, valamint fürdőszobai mosdók, zuhanytálcák és konyhai mosogatók formáiban jelennek meg az igényes enteriőrökben.

Kiemelte a termékek egyedülálló tulajdonságait, ismertette a a felhasználási módokat, valamit bemutatta a 2020-as szín-, és textúra újdonságokat.

multistone-workshop-februar (10)
multistone-workshop- (1)
multistone-workshop- (2)

A záró előadást MADAR ANITA és MADAR GYULA a Multistone ügyvezető igazgatója, valamint tulajdonosa, közösen tartották.

Ez az előadás a tervezéssel kapcsolatos neuralgikus pontokra fókuszált, felhívva a figyelmet a helytelen tervezésből adódó problémákra, azok megelőzésére,  illetve a lehetséges megoldásokra.

multistone-workshop-februar (1)
multistone-workshop-februar (4)

A prezentációk végén egy jó hangulatú kötetlen beszélgetés és a finomságok fogyasztása közben lehetett ismerkedni a kollekciókkal, miközben kollégáink számos további felmerülő kérdésre válaszoltak.

Folytatás márciusban, hasonlóan izgalmas témákban, részletekbe menő alapossággal…

multistone-workshop-februar (3)
multistone-workshop-februar (8)
multistone-workshop-februar (13)