FONDOVALLE - a környezettudatos jövő

Mintegy ötven  éves tapasztalattal a háta mögött, az olasz FONDOVALLE az utóbbi évek élenjáró gyártójává vált a környezettudatos és újrahasznosított alapanyagú burkolatgyártásnak.
Porcelánlapjai kreativitást és személyes stílust tükröznek, valódi itáliai életérzéssé formálva azokat.

A minőség kifejezésre juttatása, számunkra  prioritás, mely karöltve jár társadalmi és környezeti etikájukkal, a jelenre és a jövőre való figyelmükkel. Ez a kultúra és a részletekre való figyelem egyben a történelmi örökségük példaértékű tiszteletben tartása is.

Az összes Fondovalle kollekciót áthatja ez a szellemiség, az alkotás iránti szenvedély és az intenzív érzelmek, melyek a művészet, a természet és az olasz  autentikus kézművesség találkozásából születtek.

A folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően a FONDOVALLE tökéletes szereplője a kortárs építészeti és a belsőépítészeti tervezési palettának.

A  legújabb generációs rendszereik, a nagy formátumú új lapjaik, a leglátványosabb esztétikai megjelenések, valamint a tradícionális múltjuk, folyamatosan az élvonalbeli, iránytmutató burkolatgyártók sorában tarja, immár fél évszázada cégüket.