RÓLUNK

Multistone Center kft

Cégünk a legsikeresebb magyar konyha- és lakberendezési stúdiók állandó partnere, második generációs családi vállalkozás. Fő profilunk a technikai kövek és kerámiák megmunkálása, aminek piaci bevezetését elsőként, több mint egy évtizede kezdtük meg.

Meggyőződésünk, hogy a technikai kövek gazdag struktúra- és színválasztéka, sokoldalú felhasználhatósága új távlatokat nyit meg a belsőépítészet világában.

A technikai kő számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik; egyenletes keménységű, sokkal „karcsúbb” és rugalmasabb, mint a természetes, ezért kevésbé sérülékeny. A technológiának köszönhetően karc-, sav-, lúg-, és hősokkálló, exkluzív anyag, antibakteriális felülettel.

A technikai kő kikövetkeztethető „hátránya”, hogy a megmunkálása kifejezetten eszköz-, technológia-, gyakorlat- és időigényes, sokan félnek ettől az anyagtól. Éppen ezért célszerű kizárólag megfelelő referenciákkal rendelkező specialistához fordulni.

Miután mi a saját gyárunkban, a legnagyobb Technistone és Silestone raktárkészlettel, korszerű gépeken, tapasztalt és folyamatosan továbbképzett, naprakész szakemberekkel dolgozunk, részünkről természetes, hogy 10 éves garanciát vállalunk.

tecnistone7