DEKTON - ultrakompakt kerámia felület

A Dekton által használt exkluzív csúcstechnológia a TSP, egy olyan mesterséges környezetben létrehozott eljárás, mellyel  a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson,
évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulását  ipari  körülmények között, rendkívül rövi idő alatt hozzák létre.
Ez az összetömörített részecske technológia a modern műszaki iparágak leginnovatívabb eljárásait ötvözi. Az innováció egy olyan technológiai és ipari ugrást jelent, melyből új eljárások, forradalmi anyagok és élenjáró termékek születnek.
Elektronmikroszkópia segítségével tudjuk teljes mértékben megítélni az anyag nulla porozitását, mely a DEKTON
exkluzív szinterezési és ultra-tömörítési eljárásából adódik.
Ez a nulla porozitás és a feszüléseket vagy gyenge pontokat okozó mikroméretű hibák hiánya teszi a DEKTON anyagokat különlegessé.

Használhatók bel- és kültéri fal- és padlóburkolásra, homlokzatburkolásra, konyhai és fürdőszobai munkafelületek, bútorfrontok, asztalok, ajtók, mosdók, mosogatómedencék készítésére.

A Dekton padlóburkolatok a legjobb alternatívát azokon a területeken, ahol a tartósság és a dizájn, egyformán fontos szerepet kap az enteriőr tervezésekor.

Így tökéletes megoldás magánlakások,  irodaépületek, apartmanok és olyan, nagyforgalmú intézmények számára, ahol a design, a tartósság és a kopásállóság egyaránt szempont.

Méreteiből és tulajdonságaiból kifolyólag folyamatosságot biztosít a különböző szintek között, így  a padlóval megegyező kialakítású lépcsők megszakítások nélkül kapcsolják egybe a tereket, legyenek azok kint vagy bent.

A DEKTON korlátlan lehetőséget nyújt a vágások és illesztések nélküli, egyetlen darabból készül felületek tervezéséhez és gyártásához. Egyedi, változatos struktúráikkal perfekt módon illeszthetők a  legváltozatosabb stílusok bármelyikéhez.

Sima, kellemes tapintású felszínük tartósan ellenáll a konyhai és fürdőszobai igénybevételnek, nem kopik, nem karcolódik, vegyszerek, tisztítószerek, kozmetikumok, és forró edények semmilyen kárt nem tesznek benne.

A DEKTON karaktert és stílust nyújt a térnek,  miközben egyéniséggel és érzelmekkel ruházza fel azt.