Válassz a legújabb kerti burkolatok közül

A tél elmúltával körbenézve a kertben, teraszon, sajnos érhetnek kellemetlen meglepetések – a nem megfelelően lerakott kerti burkolat felfagyott, repedezett, töredezett, nem éppen szívderítő látványa…  A FONDOVALLE innovatív trendeket követő kültéri burkolat kollekciói egyedülálló esztétikai és műszaki megoldásokat kínálnak a pihenőhelyek illetve a medence környezetének burkolására, illetve újraburkolására.

Fondovalle – Spaces

A látványukban változatos textúrájú, kiemelkedő minőségű gresporcelán burkolatok tökéletesen alkalmasak teraszra, erkélyre, a  kertbe de 20 mm-es változataik akár közvetlen a talajra is, és még akkor sem lesz  gond velük, amikor újra beköszönt a tél…

Ellenállnak a nagyfokú  hőmérséklet ingadozásnak, a fagynak, felületüket évek múltán sem csúfítják penész-, vagy só foltok. Kiemelkedően magas csúszásmentességük ellenére sem vonzzák a koszt, egyszerűen és könnyen takaríthatók, az idő múlása pedig sem anyagukban, sem színükben nem hagy rajtuk nyomot.

A nagyméretű burkolatok lehetőséget nyújtanak a folytonosságra, a belső és külső terek tökéletes összekapcsolására, az egységes megjelenés elegáns, harmonikus kialakítására.

fondovalle-kulteri-burkolat-5

Fondovalle – Stone Icons

Fondovalle- Spaces

Fondovalle – Toka

A 20 mm vastag greslapok ragasztóba ágyazva, vagy szárazon is rakhatók, utóbbi esetben pedig bármikor egyszerűen és  gyorsan át is helyezhetők. Vastagságuk és fizikai tulajdonságaik révén hosszú élettartamúak, garantáltan ellenállnak terhelésnek, és mechanikai hatásoknak.

A GYÖNYÖRŰ DESIGN  SZÁMOS KREATÍV ÖTLETET KÍNÁL A KERTBEN.

Kültéri asztalok és kisbútorok egyedi formái alakíthatók ki az óriás burkolólapokból, melyek az időjárás viszontagságai mellett a fizikai és mechanikai hatásokat is tökéletesen tolerálják.

Fondovalle 

Fondovalle – Stone Icon