Textilhatás a legújabb burkolatdesignban

Az extra nagyméretű porcelán  burkolatok mint egy finom műalkotás, úgy jelenítik meg az érintetlen erdők és növények sziluettjét a falakon.

Dream- Woods

A természet áthatja az építészetet, tapétahatást hozva létre, a kerámia burkolatok minden előnyével, azaz a vízállósággal, hosszú élettartammal, és könnyű tisztíthatósággal.

fondovalle-drea-jungle-2

Dream- Jungle

fondovalle-dream-forest-woods-2

Dream- Woods

A kollekció három, finom akvarell színre épít, két neutrális és egy finom, szürkés-kék árnyalatra.

Méretének tekintetében az un. mega-designt követi óriás, 120 x 278 centiméteres formátumával, ami rektifikált élképzésének köszönhetően elegáns, vizuálisan egységes, folytonos felületet képez.

DreamCotton 120X240
DreamNavyBlue 120X240
DreamSage 120X240
DREAM WOODS

A 6,5 mm vastag gyűjtemény dekor lapjai gyönyörűen harmonizálnak az alaplapokkal, ezzel hatásos eszközt nyújtva a belsőépítészet számára a látványos enteriőrdesign kialakításához magánlakásokban és közintézményekben egyaránt.

fondovalle-dream-burkolat
fondovalle-dream-woods-4
DreamJungle
DREAM JUNGLE

A hangsúlyosabb Woods designjával szemben a Jungle könnyedebb, vonalrajz jellege a kisebb helyiségekben is ideálissá teszi használatát. Látványa sokkal lazább, szellősebb így anélkül is bátran alkalmazhatjuk, hogy a helyiségekbe beszorítanánk és így látványával zsúfoltság érzetét keltenénk.

fondovalle-jungle-7
Monochrom színek, kontra minta

A FONDOVALLE Dream gyűjteményének darabjai nem csak a dekorációs lapokkal kombinálva, de önmagukban, monochrom burkolatként is nagyvonalú látványt nyújtanak.

A decensen elegáns, burkolatok finom színei tökéletes aláfestései bármilyen stílusnak, legyen szó klasszikus, modern, de akár mediterrán, vagy minimalista stílusról egyaránt.

fondovalle-dream-9
Dream-7
fondovalle-jungle-6
Dream_2 zoom
fondovalle7
fondovalle-dream-11