KORTÁRS TEXTÚRA TRADICIONÁLIS ALLŰRREL

Egy igazán izgalmas és különleges kollekció látott napvilágot az olasz FONDOVALLE  burkolatgyár újdonságaként. A KEYNOTE kollekciót a zúzott kő, a víz, a cement és a természetes pigmentek keveréke inspirálta maradandó alkotássá.

Kortárs megjelenése ideálissá teszi minden olyan építészeti térhez, ahol a felületi struktúrák kulcsfontosságú szerepet töltenek be a téralakításban.

A design-vezérelt modernista bútorok, és az egyedi kézműves darabok még tovább erősítik a sokoldalúan tervezhető KEYNOTE kollekció diszkrét báját. A színek megalkotásakor kiemelt szerepe volt a gyár  már ismert RESART kollekcióját bővítő 2 új színnek, az Avio és az Oliv árnyalatoknak.

A cél, hogy annak színeivel kiegyensúlyozott kombináció születhessen, hogy a  cement és a beton struktúrák könnyedebb és tömörebb megnyilvánulásai egymással harmonikus párbeszédet folytatva modifikálják az enteriőröket.

KEYNOTE – TITANIUM
&
RESART / AVIO

KEYNOTE – AMBER
&
RESART / OLIVE

A burkolatok súlyozott szemcsézettsége dinamikus mintázatot, és durván texturált, markáns felületeket eredményezett.

A kollekció hatféle meleg föld árnyalatban és hatféle méret variációban készül. Ezzel a széles szín és moduláris méretkínálattal a KEYNOTE korlátlan lehetőséget nyújt a kreatív belsőépítészet számára.

KEYNOTE-8
KEYNOTE-18
KEYNOTE-17