Két cég együtt a fürdőszoba designért

Két világhírű olasz cég, akik azonos elvek mentén gondolkodnak… akinek fontos a társadalmi és környezeti etika… a fenntarthatóság… a természet védelme és tisztelete. No és persze a design, az innovatív szerepvállalás, és a közvetlen környezetünk tökéletessé formása.

Az a két neves cég, a FONDOVALLE és az EDONE már évtizedek óta  meghatározó és iránymutató szereplője a burkolat-, illetve a fürdőszoba design szegmensének, azonban 2018-tól mindezt már több projectben, is közösen teszik.

Fondovalle és Edoné szinergiája amely abban rejlik, hogy testreszabják a fürdőszobát, összekeverve a kreativitást és az anyagot a bölcsességgel és a know-how-val.

Fürdőszoba koncepciójuk lényege, olyan fürdőszobabútor gyűjteményeket létrehozni, amelyek ötvözik a Fondovalle innovatív burkolatait az EDONE porcelán szanitereivel, mégpedig a legtökéletesebb egyensúllyal, és természetességgel.

A fürdőszoba designt ezáltal egy új, sokoldalúbb, kortárs, fiatalos és színes megjelenés gazdagítja, garantálva a tartósságot, a higiéniát, a vízhatlanságot, a színstabilitást, valamint tisztítás egyszerűségét.

A fürdőszoba-tervezés két referenciamárkája mögött több évtizedes tapasztalat húzódik mind a porcelán szanitererek mind  a porcelán burkolatok gyártásában.

Az új bútorok úgy illeszkednek a fürdőszobai környezetbe, hogy eleganciájukkal a termékek minőségére és stílusára helyezik a hangsúlyt, miközben egy egyedülállóan kifinomult, esztétikai komplementaritás hoznak létre.

fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design4
fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design6

A FONDOVALLE  burkolat sorozatai a színek, textúrák és bevonatok széles skáláján mozognak, 10 illetve csökkentett,  6,5 mm vastagságban. Formátumai elérik a 160 × 320 cm-es óriástábla méreteket, melyek már maradéktalanul lehetővé teszik a legváltozatosabb fürdőszobabútorok (ajtók, polcok, pultok) készítését a legnagyvonalúbb és legvonzóbb kombinációkban az EDONÉ termékeivel.

fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design7
fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design9

Ezzel a két vállalat olyan előretekintő célokat tűzött ki, mellyel képes megszólítani és megtalálni azokat az igényes és tudatos ügyfeleket, akik komplett és minőségi megoldásokat keresnek fürdőszobáikba.

fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design3
fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design
fondovalle-edone-furdoszoba-butor-design11