A ROZSDÁS ÉS A FÉMHATÁS SZERELMESEINEK – FONDOVALLE / ACIDIC

A rozsdás fémhatású kerámia burkolatok jó ideje tartják magukat a burkolat designban, hisz az indusztriális trend még mindig napjaink egyik kedvelt irányzata közé tartozik. Így nem meglepő, a legnagyobb burkolatgyártók, köztük az olasz FONDOVALLE  kínálatában is fellelhető ez a nagyon markáns és határozott design.

A látványos, színeiben a rozsdaette fémszínekhez megtévesztésig hasonlító lapokból építkező burkolatok egész egyszerűen gyönyörűek, melyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Ezek a rozsdás, málladozó fém színű vöröses / feketés gres porcelán lapok hatásosan hozzájárulnak az autentikus gyár feeling kialakításához, a durva struktúrájú beton, és csupasz, vakolatlan tégla felületek mellett.

A FONDOVALLE csúcstechnológiája lehetővé tette azoknak a bonyolult grafikáknak és kromatikus sajátosságoknak létrehozását, melyek a rozsdás hatású burkolataik domináns jellegét adják.

Bár megjelenésükből kifolyólag elsősorban  a loft design elengedhetetlen kellékei,  népszerűségüknek köszönhetően azonban rendre megjelennek a kortárs építészet modern enteriőrjeiben is.

Az izgalmas felületek egyrészt még inkább hangsúlyozzák a strukturált hatást, másrészt lehetővé teszik, hogy a lehető legnagyobb hűséggel reprodukálják a rozsdás fémek látványát, patináját.

fondovalle-acidic2
fondovalle-acidic3
fondovalle-acidic8
fondovalle-acidic14
fondovalle-acidic11