SILESTONE, a világ egyik leghíresebb séfjének a konyhájában

Mi sem bizonyítja jobban a COSENTINO SILESTONE munkapultjainak kimagasló minőségét, mint az, hogy a világ egyik leghíresebb séfjének, JUN TANAKA -nak otthoni konyhájában is ilyen munkapult található.

Az egyszerű, de kifinomult francia-mediterrán stílusú ételeiről ismert TANAKA rendszeresen megjelenik a BBC One MasterChef műsorában.  Korábban nyolc Michelin-csillagos étteremben dolgozott, majd egy évvel azután, hogy megnyitotta saját éttermét, megnyerte saját  Michelin-csillagát is, amit azóta is megtartott.

Otthoni konyhájába a Silestone Snowy Ibiza munkalapot, a neves konyhagép gyártó, a DeVOL szálcsiszolt acél konyhakészülékeivel, és a mai trendszínt képviselő sötétkék konyhabútort választott.

De milyen is a világhírű séf konyhája?

Tanaka nyitott terű konyhája rengeteg helyet biztosít az ételek készítéséhez, míg a Silestonnal burkolt óriás  sziget ideális a vendégek szórakoztatásához.

A fa padló és a valódi fa bár székek érdekes kontrasztot alkotnak hűvös fehér csempével,a mi kiosztása miatt modernsége ellenére is rusztikus  hangulatot sugall.

Mindezekhez a felületekhez a természetes kőőrleményből készült  Silestone Snowy Ibiza, finom, fátyolos fényével és elegáns megjelenéssel koronázza meg a végeredményt.

juan-tanaka-cosentino-silestone-konyhai-munkapult-3
Ahogyan a séf mondta:

„Amikor házam felújításához fogtam, az egyetlen helyiség amiben nem akartam kompromisszumot kötni, a konyha volt. Ez az otthonom szíve – ahol időm nagy részét töltöm, tehát a legjobb tervezést a legjobb bútort, a legjobb pultot és  felszerelést akartam.

Az otthoni főzéshez számomra számos edény és serpenyő, többféle vágódeszka és a legjobb kések szükségesek, valamint egy olyan profi felület, ahol bármit megvalósíthatok. Ezért van szükségem egy olyan munkafelületre, amely nagyon ellenálló a foltokkal és a karcolásokkal szemben ugyanakkor esztétikailag is gyönyörű. Ezért az első gondolat amit a választás is követett a  Silestone konyhai munkapult volt.”

juan-tanaka-cosentino-silestone-konyhai-munkapult-7
juan-tanaka-cosentino-silestone-konyhai-munkapult-5

A Silestone Snowy Ibiza, mint az összes Silestone termék, természetes felülettel rendelkezik, amely nem csak gyönyörűek, hanem fejlett, innovatív műszaki tulajdonságokkal is rendelkeznek.  A 90% -ban kvarcból készült Silestone by Cosentino praktikus választás olyan konyhai felületekhez, ahol mindennapi használat alapvető elvárás, és a főzés természetes.

Rendkívül ellenálló a foltokkal és a karcolásokkal szemben a folyadékok nem hatolnak a belsejében, így a legnagyobb munkák után is könnyű tisztítás.  megkönnyíti a napi egyszerű tisztítást.

Emellett rendelkeznek az NSF International tanúsítványával, ami a SILESTONE  felület biztonságára és higiéniájára vonatkozik az élelmiszerekkel való érintkezés során.

 

forrás: Cosentino, képek: Bircan Tulga

juan-tanaka-cosentino-silestone-konyhai-munkapult-6
juan-tanaka-cosentino-silestone-konyhai-munkapult-2