SICIS VETRITE

Sicis Vetrite Gem Glass

Engedd, hogy elkalauzoljunk egy különleges vizuális élményt nyújtó helyre, ahol a természet időtlen szépségét üveglapokba zárva csodálhatod meg, akár minden nap.

A SICIS világszerte híres az üveg-, márvány- és kőmozaikok művészetének kimagasló esztétikájú és minőségű munkáiról. Szemet gyönyörködtető exkluzív termékei 100%-ban Olaszországban készülnek.

A nagy formátumú 120×280 cm-es üvegburkolataival, megvalósítható olyan kiemelkedően inspiráló, elegáns, ugyanakkor merész és művészi belsőépítészeti remekmű, mely egy fantasztikus képi hatással bír.

Az otthonok nyugalmát és intimitását éppúgy megteremtheted vele, mint a közösségi terek nyitott, kapcsolatteremtésre ösztönző környezetét.

A Sicis egy egyedülálló eljárással fejlesztette ki ezen üveglapokat, amelyek a drágakövek, a lávakőzet és az álomvilág titokzatosságát és határtalan szépségét örökítik meg.

sicis vetrite gem glass main

Lépj be a drágakövek varázslatos világába!

…ahol a képzelet mágikus hatalma kelti életre a vibrálóan gyönyörű Gem Glass kollekciót

és hagyja szabadon szárnyalni kreativitásod!

Válaszd ki kedvenced, azonnal elérhető raktárkészletünkből!

sicis vetrite

A Sicis Vetrite teljesen új belsőépítészeti lehetőségeket nyit meg

Három különböző kivitel lehetőségét tárja elénk a SICIS, és teszi még egyedibbé a design-t, legyen az bárhol a belső térben.

  • A Solid kivitel telített fehér alapon örökíti meg a mintákat és a színeket.
  • A Chromo, krómozott felület benyomását kelti, mely a káprázatos színek tükröződését prezentálja a drágakövek számtalan árnyalatában.
  • Az Opalescent áttetsző, mely az üveglapok különleges textúráját, színét, a fény anyagon való változatos szóródásával érzékelteti. Ezen modellek esetében ez fokozható háttérvilágítással, mellyel egy igazán lenyűgöző látvány születik.

A speciálisan kialakított és innovatív gépparkunknak és szakértelmünknek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy a megmunkálás során is profi kezek alakítják kívánságod szerint az anyagot.

Tudj meg többet!

Keresd szakértő kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak kérdéseidre.

 

A SICIS Vetrite egyes üveglapjai (az exkluzív kollekció kereteiben), boroszilikátot tartalmaznak...

…melynek hatására nagyon jól viselik a hőmérsékletváltozásokat, így konyhai felületekhez is kitűnően alkalmazhatók.

Felülete nem nedvszívó, így könnyen tisztítható és fertőtleníthető. Ennek köszönhetően nedves helységekben is használható, és tökéletesen megfelel a magasabb higiénikus követelményeket támasztó elvárásoknak.

Világszerte ikonikus projektek sokaságának megvalósításához járult hozzá, a pompás megjelenéséről és műszaki tulajdonságairól ismert, belsőépítészek és tervezők által is kedvelt Vetrite. Kivételes lehetőségeket rejt magában, hiszen tulajdonságai az alkalmazástól függően módosíthatók. A lapok különböző formákra és méretekre vághatók, így az egyéni igényeknek megfelelő minták és design hozható létre.

A Sicis Vetrite Gem Glass kollekciója, rendkívüli esztétikai karakterrel rendelkezik, egyedülállóan különleges feldolgozásnak köszönhetően pedig, a számtalan megvalósítás lehetőségét kínálja. Sokoldalú anyag, ezért változatos módokon megmunkálható; vágható, fúrható, formázható, hogy a projektek által igényelt munkalapokat, hátfalakat, pultokat, asztalokat, lámpákat és egyéb elemeket hozhassunk vele létre.

gem glass multistone

Kérdésed van?

A Sicis Gem Glass kollekció lélegzetelállító szépségű, ragyogó darabjai megihletik nemcsak az építészeket és designereket,

de megszólítanak és inspirálnak mindenkit, aki kapcsolatba kerül velük.

 

A Sicis Vetrite árakkal kapcsolatban, és az aktuális ajánlatokért keresd bizalommal kollegáinkat!