SICIS VETRITE ONIGEM

Sicis Vetrite Onigem

A Ravennában található Sicis gyár magas minőségű művészi mozaiktechnikára specializálódott és olyan értéket képvisel, melyben a kézművesség fontos szerepet tölt be a megvalósítás során.

A korszakalkotó kollekcióktól a legújabbakig megtalálható minden, ami megdobogtatja szívünket, talán épp ezért is foglal el előkelő helyet a világpiacon.
A Vetrite legújabb tagját, az Onigem-et a 2022-es Salone del Mobile kiállításon mutatták be a világnak.

Az olasz luxus lakberendezési márka számos termékkel kápráztat el bennünket
már 1987 óta.

Onigem

Lépj be a drágakövek varázslatos világába!

…ahol a képzelet mágikus hatalma kelti életre a vibrálóan gyönyörű Gem Glass kollekciót

és hagyja szabadon szárnyalni kreativitásod!

Válaszd ki kedvenced, azonnal elérhető raktárkészletünkből!

Onigem Twilight hálószoba

Adj új ragyogást a térnek

Napjainkban a folyamatos és dinamikus innovációk eredményeként, nem csak mozaik, fal és padlóburkolatok, de ékszerek, bútorok és kiegészítők is ékesítik gyönyörű termékpalettájukat.

Amikor már azt gondoltuk, hogy a Gem Glass kollekció bámulatos üveglapjai felülmúlhatatlanok, akkor a Sicis meglepetése a vizuális érzékeink kényeztetésére, ismét szélesre tárta a kreativitás kapuit, és megalkotta az Onigem 15 darabból álló kollekcióját.

A sokat sejtető fantázianevek élénk, élettel teli színei garantáltan vonzzák a tekinteteket, míg a lágyabb tónusúak észrevétlenül bűvölnek el harmónikus atmoszférájukkal.

A mintázatot az ónix árnyalatai és erezete ihlette, finoman vagy épp intenzíven játszva a színekkel, melyek korlátlan lehetőségeket kínálnak a belső terek egyedi kialakításához.

Tudj meg többet!

Keresd szakértő kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak kérdéseidre.

 

Olasz kreativitás és temperamentum

Minden esetben fantasztikus eredményt érhetünk el felhasználásukkal, és természetesen rendelkeznek azokkal a technikai előnyökkel is, mint a Vetrite kollekciók eddig megismert darabjai.

A hangsúly a technológián és a know-how-n van, mely ötvözi az olasz kreativitást és temperamentumot, a kiváló és utánozhatatlan stílusú termékek fejlesztése érdekében.

A fürdőszobában is idilli környezetet alakíthatunk ki a természet szépségét megelevenítő Sicis Vetrite üveglapokkal.

Onigem Pink

Tökéletes összhang?

Néhány éve lehetővé vált, hogy a lélegzetelállító hatást garantálva, már teljes
paneleket illesszünk szimmetrikusan (bookmatch) egymáshoz, azok körbevágása nélkül idő, energia és költséghatékony módon.

Az Onigem esetében azonban a Sicis, ismét egy egyszerű és innovatív megoldással tette még gördülékenyebbé a kivitelezést.

Ezek a szuggesztív üveglapok ugyanis 3 vagy 4 különböző változatban készülnek. Ez lehetővé teszi a tervezők számára, hogy nagyobb kompozíciókat hozzanak létre
a táblák egymás mellé helyezésével anélkül, hogy a bookmatch alkalmazáshoz kellene folyamodniuk.

 

Kérdésed van?

A Sicis Vetrite árakkal kapcsolatban, és az aktuális ajánlatokért keresd bizalommal kollegáinkat!