ATIM - a legsokoldalúbb vasalatrendszer

Az ATIM, a világ egyik vezető bútorba épített alumínium sínrendszer gyártója, mellyel az enteriőr kívánalmaihoz és az egyedi igényekhez alkalmazkova számtalan  változatos mobil felület tervezhető meg és alakítható ki. A rendszerek legnagyobb értéke:

  •  az ideális térkihasználás
  •  a helytakarékos megoldások
  •   a sokoldalú variálhatóság

A szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően, az összes mechanizmus bútorba építhető, vagyis a designt érintetlenül hagyva, az összes vasalat a szem elől rejtve marad.

Az ATIM mechanizmusok fiókokba, szekrényekbe, konyhai szigetekbe építhetők, ezáltal számos mobilizálható funkciót hozva létre.

Megoldást jelentenek magánlakásokba és közületekbe, konyhába, nappaliba
hálószobába, háztartási helyiségekbe, irodába egyaránt.

Az azonos funkcióval bíró vasalatok több méretben is rendelhetők, így igazodva adott igényhez/helyhez, ráadásul bizonyos modellek egyedi méretekben is elérhetők

Manapság a nagy lakások, házak mellett egyre divatosabbak a kis alapterületű, kompakt otthonok  ezért a térkihasználtság kulcsfontosságú kérdéssé lép elő.

Az ATIM helytakarékos megoldásai pont ezekre a problémákra reflektálnak, és kínálnak tökéletes megoldást kiemelkedő minőségükkel, valamint kedvező ár-érték arányukkal.