ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Multistone Center Kft-től történő termék és szolgáltatás megrendelésének feltételeit.

Jelen Általános szerződési feltételeket a Multistone Center Kft. bármely termékének és szolgáltatásának megvásárlására és igénybevételére alkalmazni kell. Jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat a megrendeléssel egyidejűleg Megrendelő elfogadja. Az Általános Szerződési Feltételek teljes tartalmát minden további rendelkezéstől függetlenül a vállalkozási szerződés részének kell tekinteni, mely szerződés az előleg átutalásával egyidejűleg jön létre.

Az Ön személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató  rendelkezik, amely jelen Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képezi.

 1. A Multistone Center Kft. adatai

Név: Multistone Center Kft.

Székhely: 2360 Gyál, Bánki Donát utca 17.

Adószám: 24834991-2-13

Cégjegyzékszám: 13 09 168330

Pénzforgalmi jelzőszáma: OTP Bank Nyrt. 11742551-20004628-00000000

 1. Ajánlatkérés menete

Az ajánlatkérésnek minden esetben tartalmaznia kell az alábbi adatokat, információkat, illetve ajánlatot az alábbiak ismeretében tudunk készíteni:

 • Anyag színe, felülete
 • Pult vastagsága
 • Felmérés és beépítés helye (emelet esetén a lépcsőház megtekintése a pult felvitele miatt, lehetséges-e a szállítás)
 • Konyhatechnikák (aláépített vagy ráültetett mosogató, főzőlap)
 • csak speciálisan aláépített mosogatót fogadunk el: Blanco Andano és Subline 400/500
 • más mosogató típus esetén szükséges egyeztetés
 • Méretezett rajz, pontos kőkiosztási terv, furatok, mosogató pozíció, csaplyuk furat helye, konnektorok pontos helye és típusa, főzőlap és pultba épített elszívó pontos helye
 • Technistone esetében a táblaméret 3000*1400mm, kérjük ezt vegyék figyelembe, 3000mm felett csak toldással lehet megoldani. Minden más anyag esetében egyeztetés szükséges
 • Látványterv

Az ajánlatkérésre minden esetben választ fogunk küldeni 2 munkanapon belül. Amennyiben valamilyen információ hiányában ez nem sikerül, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A pult kiajánlását minden esetben ajánlatkérésnek kell megelőznie. Hibás számolásból és ezen alapuló tervezésből adódó félreértésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

 1. Megrendelés menete

Amennyiben Megrendelő elfogadja az árajánlatot, ezt kérem megrendelő e-mail-ben szükséges jeleznie. Megrendelő jelzi továbbá a pult felmérésének várható időpontját.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Multistone Center Kft. nem minden, forgalmazott anyagot tart raktárkészleten. A megrendelés határidőre történő teljesítésének előfeltétele, hogy az anyagrendeléshez és a fuvarszervezéshez minden szükséges információ rendelkezésre áll. Kérjük, rendeléskor mindig vegyék figyelembe az elküldött színlistát, amiben jeleztük, hogy aktuálisan melyik szín elérhető.

A rendelést a Multistone Center Kft. válasz e-mailben visszaigazolja és kiállítja az előlegbekérőt a bruttó ár 50%-áról, amelynek utalási határideje 3 munkanap. Az euróban megadott árajánlatot a megrendelés napján forintosítjuk a Magyar Nemzeti Bank által közzétett – előlegbekérő kiállításának napján érvényes – napi középárfolyama alapján.

Az előleg beérkezését követően küldjük az előlegszámlát. A megrendelés az előleg beérkezésétől él, innentől tudjuk a szükséges anyagot megrendelni. Fenti határidő elmulasztása esetén nem jön létre érvényes megrendelés.

 1. Felmérés

A konyha elkészülését követően (vagyis a bútort már nem mozgatják) tudjuk felmérni a pultot. Az ehhez szükséges információkat (felmérés helye, telefonszám), illetve, hogy mikortól lehet menni, kérjük, hogy e-mail-ben küldjék el. felhívjuk szíves figyelmét, hogy kiemelten fontos, hogy amint látják, hogy elkészül a konyha, jelezzenek, mert a folyamatban lévő munkák és felmérések (általában két hétre előre be vannak tervezve a munkák) mellett nem fogunk tudni soronkívüli, azonnali felmérést vállalni, így a munka beépítése is csúszni fog. A felmérésre alkalmas időpont jelzésének elmaradásából eredő csúszásért felelősséget a Multistone Center Kft. nem vállal.

Ha a felmért méretek nagyban eltérnek az árajánlatban küldöttektől, akkor új árajánlatot fogunk küldeni, amire minden esetben kérünk visszaigazolást. A gyártást ennek a megérkezéséig nem kezdjük el. Fentiek fokozottan érvényesek a nem négyzetméteráras anyagokra (Dekton, Silestone,Technistone) ugyanis ezen anyagok esetében a tábla oszthatósága miatt egy kis változás is azzal járhat, hogy plusz anyagot kell berendeljünk, amelyet az eredeti árajánlat nem tartalmazott.

Amennyiben a megrendelt munkához alulról épített vagy szintbe süllyesztett konyhatechnika tartozik, annak minden esetben a felméréskor a helyszínen kell lennie, ellenkező esetben nem tudjuk a mérést elvégezni!

A felmérést követően a konyhatechnikában alkalmazott változtatások esetében szintén az új ajánlat készítésére vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni azzal, hogy ezek Megrendelő hibájából történő elmaradásának esetére a Multistone Center Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Felméréshez szükséges információk:

 • Torony elemek melletti rögzítőfülek legyenek felrögzítve, sajnos enélkül nem tudjuk a pultot felhelyezni
 • Üres sarkok alátámasztása! nagyon fontos, mert alátámasztás nélkül az anyag megrepedhet!
 • Passz darabok felhelyezése
 • Fixen beállított bútorok, sajnos enélkül mérni nem tudunk!
 • Minden konyhatechnikának a helyszínen kell lennie, pontosan pozícionálva a bútorban!
 • Ha ez nem teljesül, akkor sajnos nem tudunk mérni, új időpont egyeztetése szükséges, plusz kiszállási díj ellenében
 • Csaplyuk és konnektorfuratok pontos helyének meghatározása
 • Felmérés utáni módosítást nem tudunk elfogadni még írásban sem, új felmérés szükséges plusz kiszállási költséggel
 • Felmérés utáni módosítások a beépítés időpontját is befolyásolja, végleges felmérési rajz leadása után tudunk időpontot mondani
 1. Beépítés

A munkapult beépítésének határideje a felméréstől számított minimum 16 munkanap! Minden esetben igyekszünk a leghamarabb legyártani és beépíteni a pultokat, de fenti határidőtől eltérni nem áll módunkban.

A beépítés dátumát a felmérés után fogjuk visszaigazolni, amely egy tájékoztató jellegű időpont. A beépítés dátumát nagyban befolyásolja a megrendelt anyag rendelkezésre állásának, szállításának időpontja, a gyártás speciális paraméterei, illetve a megrendelt munka jellege.

Beépítéssel kapcsolatos fontos információk:

 • Csempe és üveg, vagy egyéb hátfal csak a munkapult beépítése után helyezhető fel (esetleges sérülések elkerülése érdekében)
 • Átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása minden esetben elengedhetetlen
 • Minden esetben legyen a helyszínen egy olyan, a Megrendelő által a munka átvételére felhatalmazott személy, aki átveszi és ellenőrzi a pultot.
 • Ennek elmulasztásából eredő minden hiányosságért a Multistone Center Kft. kizárja a saját felelősségét.
 • A végszámlát a beépítés előtt küldjük ki. A helyszíni beépítést kizárólag a végszámla teljes összegének számlánkra való megérkezését követően tudjuk megkezdeni.

 

 1. Extra kiszállás

Amennyiben a beépítés után önhibánkon kívül újra ki kell menjünk a helyszínre utólagos munkákat elvégezni (pl. plusz konnektor furat, utólag rendelt vízvető), úgy erre egy plusz kiszállási díjat számlázunk ki.

 1. Garanciális kérdések, egyéb rendelkezések

Garanciális kérdések esetén személyes/telefonon/e-mailben történő egyeztetést követően lehetőségeinkhez mérten a leghamarabb igyekszünk megvizsgálni a problémát. Ebben az esetben kiszállási díjat nem számítunk fel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a gyártás során kieső darabokat nem tudjuk tárolni, ezek hulladékként elszállításra kerülnek.

A Multistone Center Kft. jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket egyoldalúan módosítani.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének időpontja: 2019. július 29.