Technistone®

Képzeljen egy tökéletesen természetes felszínt, amely a porozitás mentességének köszönhetően teljesen higiénikus. Megkönnyíti munkáját a konyhában, hiszen közvetlen a munkalap felszínén dolgozhat anélkül, hogy bármilyen eszközt kellene alátennie.

A Technistone® kiválló tulajdonságainak köszönhetően nemcsak a konyhában lehet felhasználni, hanem a fürdőben,a lakás összes belső részében,külső illetve belső ablakpárkányhoz, vagy csak egyéb bútorkiegészítésekhez.

A Technistone® gyakorlatilag azonos tulajdonsággal bír, mint a természetes kő, de sok vonatkozásában viszont kiemelkedőbbnek tekinthetjük.

Mi is az a Technistone®

A Technistone® egy kompakt , porozus mentes, kemény kvarcit alapú kő. Széles körben lehet alkalmazni munkalapjait, padlólapjait akár magán-  és közszférában egyaránt. A kiváló minőségű főként természetes  alapanyagoknak és különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a Technistone® igen erős ,tömör, de egyben rugalmas  anyag.

Széles színválasztékának, felületének, vastagságának köszönhetően kiválaszthatja a megfelelő kombinációját elképzeléseinek, amely nem csak esztétikailag felel meg elvárásainak, hanem minőségében is egy kitűnő választás lehet.

Miből készül a Technistone®

A Technistone® elsőosztályú természetes alapanyagokból készül (kvarcit, gránit), tükör -és üveggranulátumból, egy kevés színezőanyagból és poliészter gyantából. Több mint 90%-a a Technistone®nak természetes alapanyag, a maradék kevesebb mint 10% alkotja a poliészter gyantát és az egyéb adalékokat.

Technistone® összehasonlítása a természetes kövekkel (gránit, márvány) pl. munkapultoknál

A Technistone® a természetes gránithoz képest ugyanabban a vastagságban sokkal jobban bírja a különböző ellenállásokat és terhelést. A természetes gránit és márvány esztétikai szépségét nyújtja azzal a különbséggel, hogy nem szívja be a különböző szennyeződéseket, pl. olaj. A Technistone® kő sav és karcálló, míg ezt a természetes kövekre nem lehet elmondani.

Technistone® színtípusainak meghatározó alapanyagai

A Technistone® négyféle alaptípust, vagyis vonalat határoz meg termékei előállításában:

- Homok (Gobi, Elegance színek): ezek a színek homok segítségével készülnek azért, hogy a felszín egy finom szolid texturát képezzen, rendkívül homogén.

Előnye: magas szilárdságú, nagyfokú ellenálló képesség, egységes homogén szín

- Gránit (Taurus, Karpatia, Sonora, Classic színek): a homok és a gránit kombinációja révén a felszín jelentősen hasonlíthat a természetes gránitra

Előnye: természetes megjelenése mellett fontos tényező, hogy felülete nem szívja be a különböző anyagokat, szennyeződéseket (olaj)

- Tükör (Starlight, Venetian, Translucent, Fresh): magasfényű felülettel rendelkezik, az apró tükör és üvegdarabok különös textúrát adnak

Előnye: nem hagyományos mintája, színe és csillogása összehasonlíthatlan más munkapultokkal illetve lapokkal

- Kristály (Crystal, Classic): ez a termék az egyik leg ellenállóbb ásványi anyagból készül, amely lehet áttetsző vagy homályos, válogatott kvarcitot a világ legjobb kőfejtő üzemeiből importálják.

Előnye: az erő, a szépség és a tisztaság

Mi az előnye egy Technistone® konyhai munkapultnak?

Mivel ezek a lapok a legkeményebb és legjobb minőségű ásványi anyagokból készülnek, ezért szilárdsága és ellenállóképessége jóval nagyobb a többi munkapultnál. Tehát ezen a pulton mindenféle alátét és segédeszköz nélkül lehet akár húst előkészíteni, ezalatt értem a vágást és a kloffolást is.

Hogyan viselkedik a Technistone® hő hatására?

Hála a felhasznált alapanyagoknak rendkívül ellenálló a hőterhelésnek. A hő sokknak a 2 vagy 3cm-es pult rövid ideig ellenáll, ezalatt azt értjük, hogy egy serpenyő vagy egy edény forróvíz letétele körülbelül fél percig nem okoz semmilyen károsodást a pulton.

Összesítve miért is jó a Technistone használata otthonunkban?

Mind esztétikailag mind tulajdonságaira tekintve egy kiváló termékről beszélünk, amely:

  • Sav és karcálló
  • hatalmas színválasztékkal rendelkezik, rendkívül homogén anyag
  • több féle felülettel rendelkezik pl. fényes felület, slate(hullámos) felület
  • nem szívja be a különböző szennyeződéseket, értve ezalatt a kávét, olajat, különböző vegyeszereket
  • a fényes felülettel rendelkező lapok nem vesztik el a fényét sok használat után sem
  • ellenáll az úgy nevezett termál sokknak
  • tisztán tartása igen egyszerű, nem igényel semmilyen különleges vegyszert
  • 10 év garanciával rendelkezik
info @ multistone . hu +36 20 978 4170 Remodeling and Home Design Facebook Google+ Twitter