"Silestone® befektetés a jövőbe, a Silestone® örök"

Silestone®

Mi is az a Silestone®?

A Silestone egy természetes kvarc felület, amelyet azért alkottak, hogy napjainkat szebbé és kényelmesebbé tegye. Szemet gyönyörködtető  kvarc színeivel, anyagaival és kiváló minőségével a lakás bármely pontját dekorálhatjuk, legyen az akár egy konyhai munkapult vagy esetleg egy fürdőszobai pult. Ez az egyetlen olyan anyag a piacon, amely antibakteriális védelemmel van ellátva, tehát garantálja a maximális higiéniát a felületen. 

Az összetételét tekintve 94%-ban természetes kvarc, amely különlegesen keménnyé és rugalmassá teszi. Olyan higiéniai tulajdonsággal rendelkezik, mint semmilyen más termék a piacon. Ráadásul a kvarc mindenféle árnyalatában kapható, amely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű konyhai pulttól a legbonyolultabb szerkezetig felhasználjuk.

Mi is az a kvarc?

Kristályosodott dioxid, amely általában fehér vagy átlátszó, de más színekben is fellelhető, ha képződése során más anyaggal is érintkezik. Vagy tiszta állapotban találjuk vagy más összetételekben van jelen. Mivel rendkívül kemény és a  savakkal szemben is ellenáll, különféle termékek készítésére lehet használni, amely pontosságot és jó minőséget követel meg.

Silestone® kvarc alapú munkapult előnyei

Számos előnye van, mely nem található meg a természetes kövekben(gránit, márvány) Ezek:

  • anti-bakteriális felülettel rendelkezik, tehát így nem szaporodnak rajta a baktériumok
  • rendkívül ellenáll a szennyeződéseknek, ezért nagyon könnyen takarítható
  • nem karcolódik, mivel 7 keménységű a Mohs féle skálán (gyémánt 10)
  • nem nyeli el a folyadékot: a természetes kvarc  és gyanta elegyének keveréke  a gyártás során tejesen porozús mentessé teszi a felületet. Lehet ez akár kávé, vörösbor stb.
  • ütésállóssága jóval nagyobb, mint a természetes kőé
  • több mint 60féle színben gyártják
  • 3féle textúrával rendelkezik: fényes felület, amely több mint 60 féle színben kapható. Matt felület, Volcano felület

Mi is az a Volcano felület?

A Silestone® legújabb fejlesztése ez a felület, amelyet a mindennapos használatra tervezték. Apró barázdáit úgy fejlesztették ki, hogy abban semmilyen szennyeződés nem marad meg, takarítása ugyanolyan egyszerű, mint a fényes felületé. Rendkívül divatos de egyben kicsit rusztikus hatású.

Mit jelent az anti-bakteriális felület és miért fontos?

Napjainkban a higiénia jelentése szorosan kapcsolatban áll az egészséggel és a tisztasággal. A Silestone® ezért nagy hangsúlyt feketett arra, hogy ne csak a divatnak feleljen meg, hanem ezzel egyidejűleg gondoljon arra is, hogy egy minőségi életet élhessünk.

A higiénia főként a konyhában lényeges,hiszen egy konyhapult a fertőzés forrása is lehet. Az anti-bakteriális felület megakadályozza a baktériumok elszaporodását, ezáltal védve az egészségünket és a környezetet egyaránt, hiszen semmilyen vegyszer nem kell ahhoz, hogy a pultot tisztán tartsuk. Fontos megjegyezni, hogy hipo és annak származékait kimondottan tilos használni ezen pultok takarítására, mivel még 12 óra múlva is marhatja azt, és ennek eredménye képpen minőségi romlás következhet be.

info @ multistone . hu +36 20 978 4170 Remodeling and Home Design Facebook Google+ Twitter